Bolagsspecialisten låter dig köpa bolag med historik

Bolagsspecialisten låter dig köpa bolag med historik

Med hjälp av ett lagerbolag kan du starta ditt företag snabbt och enkelt samtidigt som bolaget omedelbart får en högre trovärdighet. Även dina leverantörer och kunder kommer sannolikt att ha ett större förtroende för ett företag med en längre historik av verksamhet. Genom att använda dig av Bolagsspecialisten och deras tjänster kan du därmed enklare upprätta affärsrelationer med allt från banker till leverantörer. Detta är en av de stora fördelarna med att köpa ett färdigt bolag med affärshistorik, du kan läsa mer om detta på https://www.bolagsspecialisten.se/lagerbolag/.

Så kan Bolagsspecialisten hjälpa dig att snabbt komma igång

En av de stora fördelarna med att köpa ett färdigt lagerbolag från Bolagsspecialisten är att bolaget ifråga redan är registrerat hos Bolagsverket. Det har redan en befintlig affärshistorik och alla intressenter kan kontrollera att företaget existerar och är verksamt. Detta är en stor fördel för dig som snabbt vill komma igång med din nya affärsverksamhet.

Det finns flera fördelar med att köpa ett bolag som redan har en befintlig historik:

  • När du startar ett nytt företag kan det vara svårt att upprätta olika sorters kontakter då du betraktas som ett uppstartsföretag. Du är ett oprövat kort och det anses ofta vara lite osäkert att ha och göra med ditt företag. Till exempel kan det vara svårt för det nya företaget att få ett banklån då det inte finns någon historik för långivaren att ta hänsyn till i sin kreditbedömning. Därför kan det vara väldigt fördelaktigt att köpa ett färdigt lagerbolag från Bolagsspecialisten som redan existerar och har en affärshistorik.
  • Det kan även vara svårt inledningsvis att få förtroende från leverantörer på grund av att bolaget nyligen har registrerats. Men ett lagerbolag med längre affärshistorik kan få dig att framstå i bättre dager hos intressenter och på så vis påverka företagets trovärdighet i positiv riktning.
  • Du kan snabbt komma igång genom att köpa ett bolag från Bolagsspecialisten för omgående leverans. Genom att göra detta slipper du Bolagsverkets långa handläggningstid och har redan från start klart med såväl bank som F-skatt och moms. Bolaget får därmed en flygande start och är redan från dag ett redo att ta världen med storm!