Visste du att en fastighetsbox utomhus kan placeras på stolpar?

En fastighetsbox utomhus kan placeras på stolpar och är en utmärkt lösning för att enkelt kunna ta emot post och paket. För när man ska välja var man ska placera fastighetsboxen kan det vara svårt att hitta en plats som både är lättillgänglig för leverantörer. Den ska samtidigt vara säker och skyddad från väder och vind. En lösning på detta problem är att montera fastighetsboxen på en stolpe.

Fördelar med att en fastighetsbox utomhus kan placeras på stolpar

Här är några fördelar med att en fastighetsbox utomhus kan placeras på stolpar:

 

  • Lättåtkomligt. Att montera en fastighetsbox utomhus som kan placeras på stolpar gör det enkelt för leverantörer att hitta och använda den. Stolpen kan placeras på en väl synlig plats, vilket gör det enkelt för leverantören att hitta boxen. Detta kan leda till att leveransen sker snabbare och smidigare, eftersom leverantören inte behöver leta efter brevlådor eller andra platser att lämna försändelser.
  • Säkert. När fastighetsboxen placeras på en stolpe, är det svårare för tjuvar eller andra obehöriga att komma åt posten och paketen. Det är också enklare att installera ett säkert låssystem på en fastighetsbox som är placerad på en stolpe, vilket kan bidra till att skydda posten och paketen från obehörig åtkomst.
  • Skydd mot väder och vind. En annan fördel med att montera en fastighetsbox på en stolpe är att den är skyddad från väder och vind. När en fastighetsbox placeras på marken är det lättare för regn och snö att samlas runt boxen, vilket kan göra att posten och paketen blir blöta och skadas. När boxen är placerad på en stolpe är den också högre upp från marken, vilket minskar risken för att försändelserna utsätts för väder och vind.
  • Flexibelt. En annan fördel med att montera en fastighetsbox på en stolpe är att den är skyddad från väder och vind. När en fastighetsbox placeras på marken är det lättare för regn och snö att samlas runt boxen, vilket kan göra att posten och paketen blir blöta och skadas. När boxen är placerad på en stolpe är den också högre upp från marken, vilket minskar risken för att försändelserna utsätts för väder och vind.