Kontor med plats för flera i Stockholm

Att ha plats på ett kontorshotell är ett väldigt flexibelt och prisvärt sätt för företag att få tillgång till ergonomiska och funktionella arbetsplatser för sina medarbetare. Genom att hyra platser i ett gemensamt kontor har man tillgång till otroligt många fördelar. Bland dessa är kanske det viktigaste ett naturligt nätverkande och kontakter med andra i olika branscher. Det är vanligt att kontor i Stockholm har bra gemensamma utrymmen att samverka i, samtidigt som det finns platser för fokuserat arbete i lugn och ro. Ytterligare service som en kafeteria och gym finns ibland på kontoren, vilket ger ett stort mervärde för de personer som arbetar där. Ett stort plus för många av dessa gemensamma kontor är också att de ligger på attraktiva adresser, vilket gör vardagen enkel för medarbetarna.

Knyt kontakter för framtiden på kontoret

Det är helt i vardagliga möten som de mest innovativa idéer kan uppstå. När många företag delar på gemensamma lokaler och möts i lunchrum, lobby eller lounge och kanske på en härlig uteplats, så kommer dessa möten på ett organiskt sätt föra personer närmare varandra. När relationer och förtroende byggs mellan bolag kan stor nytta uppstå för samtliga inblandade parter.

Tre sätt att etablera kontakt på kontoret

  • En klassisk AW får väl ses som den mest populära aktiviteten för att umgås med sina kontorsgrannar. Boka några banor i bowlinghallen, spela kubb eller boule, eller varför inte gå på en pub-quiz tillsammans. Det kan dock vara känsligt att välja aktiviteter i pub-miljö eftersom det signalerar att man förväntas dricka alkohol, något som inte är självklart för alla.
  • Testa en sport tillsammans. Viktigt är dock att alla får vara med utifrån sina egna möjligheter! Exempel kan vara att spela badminton eller soft-ball tennis, gå på en danslektion eller att prova på yoga.
  • Gör en tipspromenad med valfritt tema. Nyhetsfrågor, musikfrågor eller något helt annat. Dela in lag med olika företag representerade så att man får diskutera alternativen med varandra. Fördelen med tipsrundor är att man kan välja att vara kvar på eller kring kontoret, eller att ta sig ut till ett trevligt naturområde. En uppskattad avrundning på tipsrundan är att samlas och grilla korv innan de rätta svaren avslöjas.